Saturday, December 6, 2008

today's blog!


assalamualaikum...hari ni mcm hari2 biasa..xde yg special,hmm..aku still mcm ni juga..tido,makan,tido n makan..tinggal sbulan lg aku kat sbhni,nanti trpaksa balik smenanjung balik.aku rasa aku mcm xnak balik je kat sana..btl lah kata org hujan batu d negeri org,hujan emas d negeri sndri...hehe,lusa da nak sambut raya haji(aidiladha)..mmng best r smbt kat kampung ni coz da lebih 3taun smbt raya aidilfitri n aidiladha kat negeri org,memang xbest.sunyi,..lg best kat kmpung sndri...ok,sok,i will continue...salam

2 comments:

Kappa Phi Delta brotherhood said...

nanti aku join ko pnya blog111

Gurlz Yean'D said...

uii, knpa blog neE dah lama tak ada post baru ek??? 2008 neE beb.. buat larh perubahan sket...
apa larh abg kujai neE,ekeke..!!